ONS AANBOD

Persoonlijke Coaching

Er is enerzijds een coaching op persoonlijke ontwikkeling en anderzijds een coaching op leiderschapsstijl en tactisch versus strategisch denken en handelen. In een uitgebreid intake gesprek wordt gekeken of en vanuit welke benadering wij elkaar kunnen verrijken. Gezamenlijk bepalen wij de doelstellingen van het traject. Zo wordt de route bepaalt die jij wilt gaan. Uniek van Communicatie & Contact is de mogelijkheid van twee coaches (combi coaching) die elkaar aanvullen elk vanuit eigen expertise en ervaring.

Meer informatie

Assessment TTI

Een TTI assesment kan gebruikt worden voor: performance verbetering van individuen, loopbaanbegeleiding, beoordelings trajecten en nog veel meer. Zij hebben een meerjarig nut en kunnen ook tot een groepsbeeld gecombineerd worden. TTI Assesments zijn gebaseerd op continu en gedegen onderzoeken. Tevens zijn de rapportages herkenbaar en vrijwel overal bruikbaar.

Meer informatie

Begeleiding ASS (Anders Denkers)

ASS en dan? Wij zijn:
- Oprecht gefascineerd door mensen met hun bijzondere talenten
- Gespecialiseerd in de positieve inzet van unieke vermogens
- Bruggenbouwers voor deze ‘lichtbrengers’ in onze huidige wereld

Wij kunnen veel leren van mensen die anders zijn: maar zij moeten ook de connectie kunnen maken met onze omgeving.

Meer informatie

Optimalisatie van samenwerking

Uitgangspunt voor de werkgever: Je personeel is je kapitaal, en dat wil je laten renderen! Ook voor hen zelf.

Door goed voor je mensen te zorgen, door ieder in zijn / haar waarde te laten. De beste ideeën over verbeteringen, besparingen of samenwerking komen uit de groep zelf. Niet gehoorde inzichten verworden tot onvrede en dus kapitaal verlies. Het in respect voor ieder individu samenwerken, de verschillende inzichten en kwaliteiten bundelen en gezamenlijk aan een missie en gemeenschappelijk doel werken is de essentie van succesvol ondernemen.

Meer informatie

Systemische (Organisatie) opstellingen

Deze werkwijze verdiept het inzicht in de samenhang der dingen en opent de weg naar dienend en naar empathisch leiderschap. Het is een doorontwikkeling van systemische opstellingen zonder therapeutische aspecten. Het is een grammatica om het hele lichaam in te zetten als waarnemingsinstrument. Via de methode van het opstellen kunnen wij de taal van ons lichaam leren gebruiken om de wereld om ons heen te zien als een samenhangend en samenwerkend geheel.

Meer informatie
ONZE WERKWIJZE

ONS TEAM

Carin Ballas

Gestart als lichaamsgericht psychotherapeute werd ze bedrijfstrainer, Auti-coach en ontwikkelde daarna een vergaande specialisatie in de begeleiding van mensen met ‘Asperger’symptomen. Zij noemt dit nu  anders denkers. Het gedrag van mensen fascineert haar en ze blijft op zoek naar de drijfveren daarachter. Binnen bedrijven is zij gericht op...

Lees meer over Carin Ballas

Joseph van Keulen

Na een financiële carrière werd hij een internationaal opererend business consultant. Hij ontmoette Bert Hellinger, en verdiepte zich in het opstellingen werk. Hij hanteert dit nu om inzicht te krijgen in de drijvende krachten van systemen, cultuur en organisaties. Hij kwam terug naar Nederland waar hij nu actief is als coach, Systeemarchitect en opsteller. Hij ziet systemisch waarnemen als...

Lees meer over Joseph van Keulen

Blog 1

Hoe ziet een begeleidingstraject eruit voor de betrokken partijen?

Lees Meer

Blog 2

Een lijst met zowel toegankelijke als studie boeken.

Lees Meer

Blog 3

Ben ik anders? Hoor ik wel thuis in deze wereld?

Lees Meer
Meer Blogs

CONTACT

Bedankt voor de inzending, uw formulier is in goede orde ontvangen!
Er is iets misgegaan met de inzending van uw formulier, probeer het alstublieft opnieuw.
Adres: Callistustraat 15, 6467 CB Kerkrade
Tel: t:+31 45 541 23 41 | m:+31 6 533 326 24
Mail: info@communicatiecontact.nl