Ga terug

ONS TEAM

In Communicatie & Contact zijn Carin Ballas en Joseph van Keulen het core team, dat waar nodig wordt aangevuld met professionals uit hun netwerk.

Carin Ballas

Het gedrag van mensen fascineert mij en ik blijf  altijd op zoek naar de drijfveren daarachter. Binnen bedrijven ben ik gericht op de verbinding tussen mensen onderling en het waarmaken van hun passie. Ik ben gestart als lichaamsgericht psychotherapeute, werd daarna bedrijfstrainer en Auti-coach. Ik heb een bijzonder interesse in mensen met  'Asperger’ symptomen, die ik tegenwoordig ‘Anders Denkers’ noem. Ik heb mij vergaande gespecialiseerd in de begeleiding van ‘Anders Denkers’. 

Additionele opleidingen in binnen- en buitenland: Ridhwan School Europe, praktische Filosofie & Persoonlijk meesterschap van Dr. R. van Vliet, Teachers training van Diamond Logos en een Postgraduaat in autisme.

Joseph van Keulen

Ik ben van huis uit ingenieur en economist. Na een financiële carrière ben ik gaan werken als internationaal opererend business consultant gespecialiseerd in grote projecten. In deze wereld van getallen en winst zag ik steeds meer het belang van de menselijke maat en de persoonlijke inbreng van mensen. Daarom ben ik mij gaan specialiseren in opstellingen. Opstellingen gebruik ik om inzicht te krijgen in de drijvende krachten van systemen, organisaties en bedrijfsculturen. Met mijn internationale ervaring, tactische en strategische inzichten coach ik bestuurders en ben ik systeem architect. 

Daarnaast doe ik research naar en schrijf over de transformatie van de economie naar regionale duurzaamheid. Ik ondersteun het idee 'Donut economie' als model voor globale verandering.