Ga terug

Werkwijze

Bij Communicatie & Contact geloven wij niet in één werkwijze die je in iedere situatie kunt toepassen. Wij zien iedere klant als een uitdaging om door maatwerk samen een optimaal resultaat te behalen.

Respect

In ons werk loopt als rode draad door alle activiteiten respect en aandacht voor het individu. Door gebruik te maken van beproefde ‘gereedschappen’ zijn we in staat om in korte tijd te inventariseren waar de kracht en de werkpunten liggen.

Perspectief

Wij kijken vanuit verschillende perspectieven naar uw situatie, zowel met zicht op de context en het geheel als vanuit de persoon en de essentie. Daarbij ondersteunt het team elkaar met onze verschillende achtergronden om van daaruit het geheel te kunnen zien.

Minder is meer

Wij houden van eenvoud. Het is niet nodig uiteen te zetten wat we allemaal kunnen en in onze gereedschapskist hebben. We vertrouwen erop dat op het juiste moment datgene aanwezig is wat we dan nodig hebben.

Zakelijk

Nu is 't tijd voor 't echte werk. Als u wilt gebruikmaken van onze diensten nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Samen bepalen we de doelstellingen en de instrumenten om die te realiseren. Deze werkwijze doorlopen we zowel voor bedrijfsopdrachten als individuele trajecten voor coaching en meer. Groepsopdrachten (projecten, begeleidingstrajecten) bespreken we met de opdrachtgever en ontwikkelen dan een programma.