ONS AANBOD

Persoonlijke Coaching

Enerzijds bieden wij een coaching op persoonlijke ontwikkeling, anderzijds een coaching op leiderschapsstijl en tactisch versus strategisch denken en handelen. In een uitgebreid intakegesprek wordt gekeken of en vanuit welke benadering wij elkaar kunnen verrijken. Gezamenlijk bepalen wij de doelstellingen van het traject. Zo wordt de route bepaalt die u wilt gaan.

Meer informatie

Assessment TTI

Wij maken regelmatig gebruik van een TTI assessment gebaseerd op gedragsanalyse (Jung). Dit assessment kan gebruikt worden voor: loopbaanbegeleiding, performance verbetering van individuen, ontwikkelingstrajecten en nog veelmeer. Zij hebben een meerjarig nut en kunnen ook tot een groepsbeeld gecombineerd worden. TTI Assessments zijn gebaseerd op continu en gedegen onderzoeken. Tevens zijn de rapportages herkenbaar en vrijwel overal bruikbaar.

Meer informatie

Begeleiding ASS (Anders Denkers)

Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met ASS en dan met name van ‘Anders Denkers’. Wij hanteren de term ‘Anders Denkers’ voor mensen met Asperger voor meer duidelijkheid, wetende dat in de DSM-5 de term Asperger niet meer gehanteerd wordt.

Meer informatie

Optimalisatie van samenwerking

Uw personeel is uw kapitaal. Dat kapitaal wilt u natuurlijk volledig benutten, maar ook in goede conditie houden. Dit is niet alleen belangrijk voor uw bedrijf, maar ook voor de werknemers. Door goed voor uw werknemers te zorgen en door ieder in zijn/haar waarde te laten bereikt u dat werknemers zich duurzaam blijven inzetten voor uw bedrijf.

Meer informatie

Organisatie opstellingen

Een organisatieopstelling is een techniek om de organisatiestructuur inbeeld te krijgen en te zien hoe deze werkelijk in elkaar steekt. Sleutelposten,knelpunten, dynamiek, politiek spel, sterkte en zwaktes, al deze punten worden op een zeer krachtige manier zichtbaar. U kunt ook een opstelling doen om uw eigen positie binnen uw werk in beeld te krijgen.

Meer informatie
ONZE WERKWIJZE

ONS TEAM

Carin Ballas

Het gedrag van mensen fascineert mij en ik blijf  altijd op zoek naar de drijfveren daarachter.Binnen bedrijven ben ik gericht op de verbinding tussen mensen onderling en het waarmaken van hun passie. Ik ben gestart als lichaamsgericht psychotherapeute, werd daarna bedrijfstrainer en Auti-coach...

Lees meer over Carin Ballas

Joseph van Keulen

Ik ben van huis uit ingenieur en economist. Na een financiële carrière ben ik gaan werken als internationaal opererend business consultant gespecialiseerd in grote projecten. In deze wereld van getallen en winst zag ik steeds meer het belang van de menselijke maat, de persoonlijke inbreng van mensen. Daarom ben ik mij gaan specialiseren in opstellingen...

Lees meer over Joseph van Keulen

Blog 6

Aspergers: een verruimd perspectief? Lees meer hierover.

Lees Meer

Blog 5

Overweging 2019 werken aan je zelf of juist niet.

Lees Meer

Blog 4

Steeds meer berichten over ASS is dit een Epidemie?

Lees Meer

Blog 3

Ben ik anders? Hoor ik wel thuis in deze wereld?

Lees Meer

Blog 2

Een lijst met zowel toegankelijke als studie boeken.

Lees Meer

Blog 1

Hoe ziet een begeleidingstraject eruit voor de betrokken partijen?

Lees Meer
Meer Blogs

CONTACT

Adres: Callistusstraat 15,
6467 CB Kerkrade
Telefoon: +31 45 541 23 41  
Mobiel: +31 6 533 326 24
Mail: info@communicatiecontact.nl